Beneficii Rooibos Red Espresso

Red espresso® rooibos este fara cofeina si fabricat numai din rooibos Red Espresso® 100%. Red espresso® rooibos este o alternativa excelenta la cafea pentru cei care doresc sa reduca sau sa renunte la cafea sau bauturi cu cofeina, un produs nou pentru un segment în continua crestere care cauta alegeri mai sanatoase si gustoase fara a renunta la produsul cu gust excellent similar celui oferit de cafenele.

Red espresso® rooibos este recunoscut deoarece contine antioxidantul Aspalathin, care ajuta la prevenirea: îmbatrânirii premature, declinul sistemului imunitar, declansarea bolilor de inima bazate pe stres, fumat, dieta saraca si poluare. Ajuta la calmarea sistemului nervos central asigurând relaxarea necesara si, de asemenea, un somn bun. Este recomandat în cazurile de hipertensiune, dureri de cap si iritabilitate si ajuta la o mai buna concentrare.

Datorita modului special de recoltare, procesare si prelucrare 100% manual, Red espresso® rooibos are:

de 5 X mai multi antioxidanti decat ceaiul verde
de 10 X mai multi antioxidanti decat ceaiul rooibos obisnuit

La finalul articolului puteti gasi un film despre cum este produs in Africa de Sud rooibos-ul Red Espresso si de ce este mult mai bun decat orice alt rooibos.


Iata o lista cu 10 beneficii pentru sanatate, pe care le obtineti când beti un ceai provenit din Red Espresso®:
1. Are un efect calmant asupra sistemului nervos central si este recomandat persoanelor care sufera de iritabilitate, dureri de cap, tulburari de somn, depresie usoara sau hipertensiune.
2. Întareste sistemul imunitar si ajuta la combaterea infectiilor.
3. Te face sa te simti tânar, încetinind procesul de îmbatrânire.
4. Are proprietati anti-cancerigene, Red Espresso® rooibos fiind aprobat ca produs CANSA Smart Choice din 2015.
5. Are proprietati anti-spastice si poate fi utilizat pentru ameliorarea crampelor stomacale, ajutând digestia si ameliorând arsurile la stomac, ulcerele si constipatia. Poate fi utilizat de tinerele mamici în tratarea colicilor la copii.
6. Contine zinc si alfa hidroxi acid care stimuleaza efectul de piele sanatoasa.
7. Are proprietati antialergenice utile pentru febra sânului si în cazul eczemelor.
8. Are efect de stimulare a sistemului respirator si reduce efectele astmului.
9. Are un continut scazut de tanin, deci nu are gust amar ca alte ceaiuri. Acest lucru înseamna, de asemenea, ca absorbtia fierului si proteinelor în organism este mai putin afectata, ceea ce îl face optim pentru femeile însarcinate si persoanele anemice cât si pentru copii sau persoane în vârsta.
10. Nu contine acid oxalic (un acid toxic gasit în anumite plante) si, prin urmare, este o alegere buna pentru cei predispusi la pietre la rinichi.

Sigiliul CANSA Smart Choice îi ajuta pe consumatori sa identifice produsele fara agenti cancerigeni si / sau produse cu proprietati speciale de reducere a riscului de cancer. Scopul introducerii sigiliului CANSA este de a promova un stil de viata inteligent, sanatos si echilibrat. Luând nota de sugestiile CANSA Smart Choice (inclusiv produse precum Red Espresso®), oamenii devin proactivi si depun eforturi în reducerea riscului de cancer.

Puteti citi mai multe, accesând urmatoarele link-uri:
https://cansa.org.za/cansa-seal-of-recognition-awarded-to-red-espresso/
https://www.coffeemagazine.co.za/blog/9/5883/tips-on-boosting-your-immune-system-rooibos
https://www.ewellnessmag.com/article/red-espresso-healthy-choices-for-better-living-ew608-1
https://www.redespresso.com/blogs/wellness