Descriere
Filtrul RCP asigura cea mai buna extragere, savoare si crema de fiecare data, deoarece încetineste curgerea iar pre-infuzarea nu mai este necesara
Recomandam folosirea filtrului RCP pentru cele mai bune rezultate. Filtrul RCP este cosul portafiltru personalizat pe care l-am creat special pentru a functiona cu red espresso®. Rezultatul este un shot perfect red espresso® shot – Crema bogata, gust intens, extragere mai buna. Stiinta este simpla: cosul portafiltru RCP are mai putine gauri decat cel traditional pentru cafea. Aceasta ajuta la o extragere mai inceata pentru a produce o aroma mai bogata a shotului de red espresso® more consistently.
Avantajele filtrului RCP
✓ Shoturi consistente de fiecare data
✓ Crema mai buna si mai densa
✓ Gust intens si puternic
✓ Convenabil: nu este necesar sa pre-infuzati manual
Specificatiile produsului
✓ Fabricat din otel inoxidabilade of stainless steel
✓ Diametru de 58mm
✓ Foarte usor de folosit
✓ Se potriveste pe majoritatea modelelor din gama urmatoarelor aparate comerciale:
- La Marzocco
- Synesso
- Slayer
- Kees Van Der Westen
- Nuova Simonelli
- Victoria Arduino
- Astoria
- Rancilio
- Wega
- Brasilia
- Expobar
- Rocket
- Faema
Nu se potriveste la urmataoarele aparate:
- Conti
- Unic
- La San Marco
- La Pavoni
- La Scala
Folosirea filtrului RCP:
1: Puneti filtrul RCP in porta filtru
Ideal ar fi sa aveti un porta filtru dedicat pentr red espresso®.
2: Masura
Puneti 14g red espresso® intr-un filtru RCP.
3: Nivelare
Asigurati-va ca red espresso® este la un nivel neted in filtru. Nu tampati.
4: Netezire
Cu palma, stergeti orice exces de red espresso® de pe marginea filtrului.
5: Extractie
Scoateti un shot double shot (60ml). Stergeti filtru cu o carpa umeda daca este necesar.